Quantcast

Lewis Hamilton: "Dos iguals donen com a resultat energia negativa"

El fet que Nico Rosberg es retirés va portar de la mà el rumor que Fernando Alonso podria fitxar per Mercedes i repetir alineació amb Lewis Hamilton . El contracte de l'espanyol amb McLareen i les dubtes de Mercedes amb tornar a ajuntar a aquests dos pilots, sabent que junts no poden estar, ja es va veure en 2007 quan el seu relació explotar en McLareen .

Lewis Hamilton va declarar a Stuttgarter-Zeitung , i va deixar veure que va poder tenir alguna cosa a veure en aquestes "dubtes" que hi va haver a Mercedes i que finalment van fer enrere el fitxatge d'Alonso. El britànic va deixar molt clar que mai tornaria a compartir equip amb Alonso . "No, això mai passarà. Toto Wolff comprèn com funcionen les dinàmiques interpersonals d'un equip . El compararia amb un imant . Quan els dos pols nord es troben, es repel·leixen entre si. Necessites un pol nord i un pol. Dues iguals donen com a resultat energia negativa , com en 2007 entre Alonso i jo "va comentar Hamilton.

Hamilton ha volgut donar la seva opinió sobre la temporada que ve. El britànic creu que la lluita pel títol mundial la temporada 2018 estarà molt més ajustada que altres anys. " Podria ser una baralla entre nosaltres . Ferrari, Red Bull, Mercedes i McLareen el 2018" va concloure el pilot tetracampió del món.

Comentarios de Facebook