viernes, 25 septiembre 2020 13:20

Felipe Massa: "Em considero afortunat, he complert un somni que tenia des de nen"

Felipe Massa es va retirar de la Fórmula 1 al final de la temporada passada i ho va fer amb molt bona nota. Amb un Williams per sota de les expectatives, va acabar les dues últimes carreres entre els deu primers. La seva trajectòria, que va començar el 2002 de la mà de Sauber, es va veure truncada amb el Mundial que va perdre en el seu Sao Paulo natal l'any 2008, quan Lewis Hamilton li va prendre el títol en l'últim revolt de l'última volta.

El brasiler admet que se sent satisfet amb el seu treball tot i no guanyar cap títol: "Em considero afortunat, crec que sóc una persona que ha complert els seus somnis des de nen. Quan un viu una història tan bella com aquesta, ha de agrair a tots aquells que l'han acompanyat ".

D'altra banda, ha subratllat que acabar bé la temporada era" fonamental "i que es mostra" content amb el seu treball al Brasil ia Abu Dhabi ". Sobre els seus plans de futur, admet que es prengués un descans i cnsidera que és aviat per anunciar res de nou: "Després de saludar uns amics a Abu Dhabi, em prendré un descans. Tot és aviat per donar una resposta precisa. tinc diverses opcions i decidiré de manera calmada, encara que em veureu segur en l'automobilisme ".