Compartir

Seguiu en directe el SORTEIG, a partir de les 16:20.

Gary Lineker, exdavanter del Barça i de la selecció anglesa, serà el mestre de cerimònies al costat de la periodista Maria Komandnaya. Estaran acompanyats de Pelé, Ronaldo, Puyol i Maradona, entre d'altres.

————— ————-

la FIFA ha de garantir que cap grup tingui seleccions de la mateixa confederació, amb l'única excepció d'Europa, representada al Mundial per fins a catorze seleccions. Cada grup comptarà amb almenys un i com a màxim dos combinats europeus. D'aquesta manera, sis dels vuit grups inclouran dues seleccions europees.

——– ——————–

En el bombo 1, Rússia serà la bola de color vermell i se li assignarà prèviament la posició d'amfitriona, A1.

Les 7 seleccions restants del bombo 1 passaran de manera automàtica a la posició 1 de cada grup (grups B a H), mentre que s'elegiran a l'atzar dels bombos 2, 3 i 4 les seleccions que completaran els grups.

– —————————

el sorteig començarà pel bombo 1 i finalitzarà amb el 4. s'extrauran totes les boles d'un bombo abans de passar al següent. D'acord amb el procediment estàndard, en primer lloc s'extraurà una bola del bombo de les seleccions, i tot seguit una altra del bombo amb els grups per assignar les posicions en què jugaran els diferents equips.

—————————-

BENVINGUTS A L'SORTEIG DE LA FASE DE GRUPS DE RÚSSIA 2018!