Compartir

Francesc Camps , expresident de la Comunitat Valenciana i del Partit Popular de València, ha estat citat a declarar pel 24 de gener com a imputat sobre el cas Valmor que porta a terme el Jutjat d'Instrucció número 2 de València.

D'altra banda, l'altre citat a declarar pel Jutjat ha estat l'expilot Jorge Martinez Aspar . S'atribueixen irregularitats en l'organització dels Grans Premis de Fórmula 1 que es van celebrar l'any 2008 al 2012, tots dos inclosos, període en el qual Camps era president de la comunitat i Rita Barberá era alcaldessa.

S'investigaran les negociacions que van provocar l'acord entre la Fórmula 1 i València per portar la competició a la capital del Túria, d'una banda, i l'absorció de Valmor per circuit del Motor i l'assumpció del deute per part de la Generalitat, tal com ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el seu compte de Twitter.

#CasoValmor . La jutge cita com investigats per prevaricació i malversació l'expresident de la @generalitat , Francisco Camps, i l'expilot Jorge Martínez Aspar. Declararan el 24 de gener https://t.co/kryJwkTo0U

& mdash; TSJCV (@TSJCV) 1 desembre 2017