Compartir

Semblava un torneig normal amb l'arribada a la final dels 'número 1' de cada quadre, tant femení com masculí, però aquest esport té aquesta essència que li falten a altres en què no sempre Goliat guanya a David, van ser Mati i Maxi els que es van alçar amb la victòria a Bilbao, per sobre de la parella número u, formada per Bela i Lima.

en el quadre femení segueixen intractables les bessones Alayeto , Mapi i Majo segueixen sent la parella que encapçala el rànquing femení del World Padel Tour, després d'imposar-se per un doble 6-3 a Gemma i Lucía Sainz en una final que van superar amb la professionalitat que caracteritza les germanes.

Aquí tenim el vídeo que resumeix aquesta final femenina:

en el quadre masculí semblava un torneig sense sorpreses en semifinals, ja que van arribar les quatre parelles que encapçalen la classifica ció, Bela i Lima van aconseguir la seva victòria, però en el partit que enfrontava Maxi i Mati contra la parella de Paquito Navarro i Carlos Daniel Gutierrez es va produir la sorpresa, ja que els primers van ser els que es van alçar amb la victòria per a sorpresa del públic basc, amb un Paquito Navarro que venia en vol.

Però Mati i Maxi no es conformaven amb això, s'havien plantat a la final i tenien permís per somiar. Es van alçar amb una victòria en un partit terrible que es va anar fins als tres sets , en el primer es van imposar els tercers del rànquing en el tiebreak, el segon va ser per a la parella número u per 4-6 i, finalment, en l'últim set, Mati i Maxi no van donar cap opció a la parella favorita, acabant amb un contundent 6-1.

Aquí tenim el vídeo que resumeix aquesta final masculina: < / p>