Compartir

Comencem una nova jornada d'apostes en Què! i vam començar analitzant el que ha passat en la jornada anterior.

Impressionant la mala sort que hem tingut en el cap de setmana, portàvem la victòria del Dortmund i en el minut 60 anava guanyant per quatre gols a zero, inexplicablement es produir una remuntada en 30 minuts que ens va marcar en vermell l'aposta, mentre que en l'última, en la qual portàvem Vila-real o empat, el conjunt groc va començar guanyant 2-0, i inexplicablement també, es va produir una remuntada que va acabar amb 2- 3.

-Borussia Dortmund (Stake 2.5 / 5), fallada, -2.5 uts.

-Betis o empat + Tenerife o empat (Stake 2/5), encertada, +1.86 uts.

-Vila-real o empat + Marsella (Stake 1.5 / 5), fallada, -1.5 uts.

Va ??poder ser un gran cap de setmana, però aquestes remuntades inexplicables ens fan restar més de dues unitats, deixant-nos un total de -3.28 uts. intentarem remuntar això amb una única aposta avui:

-Guanya Manchester City + Mònaco (empat no c OMPTE), quota 1.85 (Stake 2/5)

Combinada de dos partits, vam començar amb el Manchester City, que ve a un nivell impressionant de joc i gols, s'enfronten al Southampton a casa i crec que seguirà la ratxa positiva del conjunt de Guardiola.

d'altra banda, portem el Mònaco en empat no compta, juga davant d'una de les sorpreses d'aquest any de la Ligue 1, el Nantes de Ranieri , però ha de guanyar per poder seguir a dalt d'acord a l'equip que han preparat per a la temporada, dubto molt que el Mònaco no aconsegueixi avui la victòria, però tot i així ens cobrim amb l'empat no compta.

molta sort i control amb el Stake.