Quantcast

Les Lleones ja tenen equip per al 7 s de Dubai

La Federació espanyola de Rugbi ja té a les jugadores a Dubai per al circuit mundial que comencen aquest 30 de novembre . El combinat nacional estrena entrenador, Pedro de Matías, que ha optat per una convocatòria amb 8 olímpiques i cap debutant. L'entrenador no ha volgut tocar l'equip i ha decidit continuar amb les bones sensacions que aquest equip ha donat. Eli Martínez s'incorpora al grup després de un any fora de les Sèries Mundials per lesió i també ho fan per decisió tècnica Sabina Hurtado i Maria Losada .

Les Lleones han quedat enquadrades en el grup C al costat de Canadà , terceres l'última temporada, Fiji , quartes, i Irlanda , setenes. La primera jornada obriran la fase de grups a les 9:22 hora espanyola davant Canadà, s'enfrontaran a les 11:56 a Fiji i completaran el dia 1 a les 14:53 davant Irlanda < / b>. L'estadística no juga a favor de les espanyoles que l'any passat no van vèncer en cap ocasió a Canadà, només van aconseguir un empat davant Irlanda a Las Vegas i una victòria de 4 partits davant Fiji a Langford , però les Lleones ja tenen la ment posada en el Mundial de San Francisco i volen demostrar el nivell de joc que han adquirit en aquestes dues setmanes de concentració a Valladolid.

< p>

Els dotze convocades són:
Uribarri Barrutieta , Marina Bravo, María Casado, Iera Echebarría, Amaia Erbina, Anne Fernández de Corres, Patricia García Sabina Hurtado, María Losada, Elisabet Martínez, Bàrbara Pla i Maria Ribera.

Amb aquest equip, Pedro de Matías, espera arribar lluny al Mundial de Dubai que comença el 30 de novembre.

Comentarios de Facebook