sábado, 15 agosto 2020 7:19

Ja són 7 els jugadors que s'han trencat el lligament creuat anterior

L'últim a la llista de jugadors que s'han trencat el lligament creuat anterior a Primera Divisió és Juankar , jugador de Malaga CF . El madrileny s'ha unit a la llista negra dels jugadors que s'han lesionat i s'han trencat el lligament creuat anterior.

Aquests són els jugadors i equips que han patit baixes per aquesta fatal lesió:

Vila-real: Andrés Fernández , trencament parcial de lligament creuat anterior. El jugador del Vila-real, company d'un habitual, per desgràcia, d'aquesta lesió com és Sergio Asenjo , es va lesionar, poc temps després que el seu company, al principi d'aquesta temporada.

Athletic Club de Bilbao: Iker Muniaín , el jugador matalasser es va trencar el creuat el passat mes de setembre durant un partit de l'Europa League.

Llevant UD: el Llevant és el més colpejat per aquesta lesió amb tres dels seus futbolistes amb aquest trencament. Ivan López, Roger Martí i Álex Alegria són els tres jugadors que s'han lesionat del lligament creuat anterior.

Màlaga CF: L'últim a unir-se a aquesta llista ha estat Juankar, que es va lesionar dissabte passat en el partit de Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid.