jueves, 24 septiembre 2020 17:39

LLIGA DIA | Partit a partit de la Jornada 9

Perfumerías Avenida 75-55 Lointek Gernika

Les Salamanca segueixen amb pas ferm a la competició i van vèncer sense dificultats el Gernika. El perímetre va decidir gran part el partit, en què Laura Quevedo va estar encertada. A més, Erika Dóna Souza va tancar molt bé el perímetre i va acabar amb un doble-doble.

Nissan Al-Qázeres 84-89 Spar CITYLIFT Girona < / p>

les pupil·les d'Eric Surís van haver de frenar el vendaval de Alexs Jones, que va ser una de les protagonistes de la jornada. La jugadora de l'Al-Qázeres va rendir a un nivell espectacular ia punt van estar de fregar la sorpresa de la jornada. Jones va acabar amb 37 punts, sis rebots i cinc assistències per a 40 de valoració.

Campus Promet 52-66 Star Center Ferrol

De molt mèrit el que s'ha aconseguit fins a la data pel Ferrol, que manté els llocs alts en la taula davant un rival complicat. Vanessa Gidden, últim fitxatge del Campus Promet acabar amb 18 punts i 21 rebots, 1 autético recital . El joc interior del Ferrol va haver d'estar atent ia això se li va sumar la bona feina de Prince o Delgado per portar-se al caseller altra victòria.

Sant Adrià 69-66 Pajariel Bembibre < / p>

Gran victòria de les catalanes que es consoliden en els llocs nobles de la taula. El partit igualat i qualsevol dels dos equips va poder guanyar. La granadina Betlem Arrojo va tenir molta importància en els moments decisius anotant cistelles clau . Per les visitants, Brittany Brown i Quinn Dornstauder van acabar 22 i 17 punts respectivament però no van poder remuntar el xoc.

IDK Guipúscoa 57-61 Lacturale Art Araski

el duel basc es va saldar amb victòria per a les visitants, que allunyen les gipuzkoanas dels llocs alts de la taula després de la seva segona derrota consecutiva Natalie Van den Adel que va acabar amb un 75% des del triple , va posar la punta al Guipúscoa en un duel bastant atapeït.

Cadi la Seu 83-74 Movistar Estudiants

Gran victòria de les locals a casa davant el conjunt estudiantil, que segueix sense conèixer la victòria en aquestes nou jornades. Els 15 punts de Mehryn Kraker van ser decisius per a distanciar a les visitants en els últims 20 minuts.