Compartir

Jennifer Bell, Jenni en el món del futbol és actualment jugadora del Paris Saint Germain , i ha complert el mig centenar de partits amb la selecció absoluta entrant en el selecte grup en què es troben jugadores com Sonia Bermúdez, Vero Boquete o Marta Torrejón . Repassem la seva trajectòria en 10 punts.

1 – Jennifer Bell va néixer a Madrid , el 9 de maig de 1990 , és a dir, té 27 anys.

2 – Va començar la seva carrera professional amb tan sols setze anys en el Club Atlètic de Madrid , club en el qual va estar quatre anys .

3 – Un altre dels clubs madrilenys en què va estar va ser el Rayo Vallecano .

4 – al Rayo Vallecano va ser campiona de la Lliga Espanyola Femenina .

5 – Va fitxar pel Tyresö , equip suec, en 2013 amb tan sols 19 anys . Aquest mateix any va debutar en la Selecció absoluta .

6 – A Suècia va compartir equip durant la temporada que va estar allí amb una altra de les grans jugadores espanyoles, Vero Boquete . Amb ella va jugar la Eurocopa de 2013 en la qual marcar el seu primer gol amb la samarreta vermella de la Selecció en el partit inaugural i va repetir el premi del gol en quarts de final davant de Noruega, partit en el qual Espanya va ser eliminada d'aquesta Eurocopa.

7 – a la seva tornada a Espanya va fitxar pel FC Barcelona , equip en el qual estaria 3 temporades i va desplegar el seu màxim nivell futbolístic .

8 – a el Barcelona es va coronar amb dos títols de lliga i dues Copes de la Reina .

9 – l'última temporada al Barcelona va ser la temporada passada i va aconseguir el títol individual de pitxitxi de la lliga. Va guanyar amb la Selecció la Copa Algarve que se celebra a Portugal.

10 – Els èxits de les tres temporades que va quallar al club blaugrana la van portar a ser una de les davanteres més desitjades de tot Europa . El Paris Saint Germain va guanyar la licitació per ella i aquest estiu va fitxar per l'equip parisenc en què està quallant una gran temporada.

Com es pot veure, Jenni Bell , és una jugadora amb una carrera de deu anys en els quals ha guanyat tot a Espanya i en les quals ha demostrat que és una de les davanteres més en forma de tot Europa . De moment porta 50 partits amb la Selecció espanyola femenina absoluta i més de vint gols , però seran molts més ja que, amb 27 anys, queda molta Jenni per davant, molts èxits en la seva carrera i molt futbol amb el qual delectar els amants de l'esport rei … o millor, reina .