Compartir

Avui és el dia contra la violència de gènere, i, tot el futbol i en concret el futbol femení s'ha bolcat amb la causa i han pujat a les seves xarxes socials fotos per reivindicar la causa i per posicionar-se en contra de la violència de gènere.

Albacete Nexus: l'equip manxec també ha volgut participar de la reivindicació amb aquesta foto a les seves xarxes socials.

Athletic Club: L'Athletic Club Femení ha posat un tuit per la causa, en què mostren el rebuig a la violència de gènere.

FC Barcelona: El club blaugrana també ha pujat una foto de part de la primera plantilla, tenint en compte que moltes estan amb les seves seleccions, amb una pancarta en què posa "no permetis mai".

Real Betis: Les verdiblancas també han pujat a xarxes una foto amb la plantilla del primer equip posicionant-se en contra de la violència ia favor de la causa.

Llevant UD: l'equip granota es va unir també a la lluita pujant una foto amb una pancarta igual que la utilitzada pel FC Barcelona.

Madrid CFF: les de l'equip de la capital han fet una campanya pròpia en què les capitanes de l'equip han estat les protagonistes en representació del club.

< p> Reial Societat: Les txurri-urdines no han estat menys i també han pujat foto a les seves xarxes socials amb el primer equip en contra de la violència de gènere.

Sevilla CF: En aquest cas la campanya ha estat conjunt i tant l'equip masculí com el femení han fet una campanya conjunta per reivindicar la causa.

València CF: Les noies de l'equip 'che' s'han vestit els colors de la lluita enfront de la violència.

Saragossa CFF: L'equip aragonès també ha volgut participar en aquesta bonica campanya i les seves noies s'han fet ressò en xarxes socials.