Quantcast

Aitana Bonmatí, joventut, humilitat, i una qualitat sense precedents

Entre l'experiència de les altres jugadores convocades per Jorge Vilda, destaca la joveníssima Aitana , una jugadora que, tot i tenir una gran qualitat, tot i li imposa un estar a la selecció absoluta i diu que "pel que fa a sensacions, podrien ser millors, la veritat, perquè sento que em poden els nervis encara" , però se sent optimista pel que fa a això i sap que "a poc a poc aniré agafant confiança, que és la primera convocatòria i és normal estar nerviosa, aniré millorant ".

és la primera vegada que la jugadora blaugrana va convocada amb la selecció absoluta i ha rebut el consell de Jorge Vilda: "M'ha dit que segueixi treballant i esforçant" i ha declarat que aquesta "sorpresa i il·lusionada" amb l'anomenada de l'entrenador.

per Aitana Bonmatí estar a la selecció absoluta és "un somni" i sap que ha de seguir treballant perquè el seu somni s'allargui en el temps.

La jugadora catalana té molt a dir sobre la gespa i, encara que diu que "ara mateix crec que no puc aportar molt perquè hi ha grans jugadores" també sap que " d'aquí a un temps podré donar tot el que sé i tot el que puc donar ". També comenta que el que pot aportar quan agafi taules en l'absoluta és "dinamisme al centre del camp, qualitat i joc" , conclou la jove jugadora del FC Barcelona.

Amb un gran futur per davant, Aitana Bonmatí s'erigeix ??com la màxima representant de la següent generació de jugadores, millor preparades físicament i mentalment, que ja comencen a donar el salt a la Lliga Iberdrola i en la Selecció absoluta de Jorge Vilda.

Comentarios de Facebook