viernes, 25 septiembre 2020 13:16

Així juga el primer rival de la Selecció d'Espanya femenina, Àustria.

Moment de forma de la Selecció espanyola.

La Selecció espanyola femenina està en el millor moment de la seva història recent , per això, s'ha convertit en una de les seleccions temudes a Europa, ja que són capaços de fer grans partits com van demostrar en la passada Eurocopa, que, encara que van ser eliminades aviat, van deixar entreveure el bon joc que Jorge Vilda aquesta imprimando en les seves jugadores. Veiem jugadores molt joves en aquesta selecció i veiem que jugadores que abans eren convocades segur perquè eren les millors, ara poden no anar i se supleix perfectament el pes d'aquestes jugadores amb altres més joves i amb molt futbol, és el cas de Vero Boquete, de Soni o de Natalia Pablos, que han estat "substituïdes" per altres jugadores més joves que, en alguns casos, milloren la funció d'aquestes. Jugadores com Mapi, Virginia, Ivana, Amanda, Aitana, que s'estrena com convocada amb l'absoluta, o Alexia fan d'aquesta selecció una de les grans i que, encara que necessita rodatge, ho tindrà fins que arribi el pròxim mundial d'aquí a dos estius.

Així juga Àustria.

va ser Àustria la qual ens va deixar fora de l'Eurocopa femenina < / b> d'aquest estiu, el partit va acabar en empat, però es va decidir en els penals a favor de l'equip centreeuropeu.

Àustria és un equip que tot i té a bones jugadores com Carina Wenninger que milita al Bayern, o Laura Feiersinger companya de Carina a l'equip bavarès, la selecció austríaca juga molt diferent, tenen un joc en el qual la defensa és un valor fonamental i amb això busquen que no els fiquin gols i aprofitar al màxim les poques ocasions que solen generar en atac.

Punts forts d'Espanya.

Espanya, és una selecció que té molt po Derio en atac , amb jugadores com Jenni Bell, Bàrbara, Alexia o Olga García que són golejadores i que aporten molt a l'atac espanyol. A més posseeixen un gran control de la pilota amb jugadores creadores que no tenen cap problema en tenir la pilota i se senten còmodes amb ell als peus, jugadores com Amanda, Virginia o Patri Guijarro poden aprofitar aquesta capacitat per buscar la millor opció per crear perill entre la línies de defensa d'Àustria, tasca que no serà fàcil per a les migcampistes. També compta Espanya amb una velocitat per les bandes especial, Corredera, Aitana, o la mateixa Amanda són jugadores ràpides i amb molta qualitat i poden crear perill internant per les bandes i fent mal des d'aquí.

Un altre dels punts forts d'Espanya per a aquest partit és la defensa , en la qual compten amb Mapi León, Marta Torrejón o Leila que ofereixen experiència i joventut a la saga de la selecció i que són molt capaços de parar els envits de les jugadores d'atac d'Àustria, que ho tindran complicat per passés a la defensa espanyola que a més de ser contundent és bastant ràpida.

en definitiva serà un partit en què Espanya dominarà la pilota però en el qual la clau serà que facin les coses amb tranquil·litat i buscant buits , perquè no serà gens fàcil trobar-los, i que no desesperin i no cometin errors que poden ser fatals. També serà clau la disposició defensiva i la contundència sota per tallar contraatacs , ja que la velocitat de les centreeuropees pot ser perillosa.