Quantcast

Dimitrov és el mestre

Era el seu debut a les finals de l'ATP i ho va fer de manera triomfal a l'O2 de Londres, una Copa de Mestres bastant 'light' per la falta dels que altres anys van ser els que es presentaven, sumats a la retirada de Nadal ia la sorprenent eliminació de Roger Federer a les semifinals del torneig.

Una cursa entelada per la semblança en el seu joc al mestre de mestres, don Roger Federer, i és que comparar-se amb un els tennistes més grans de tots els temps mai és productiu, es pot ser un gran tennista sense ser Federer, com es pot ser un gran futbolista sense arribar al nivell de Messi o ser un gran jugador de bàsquet sense ser Jordan.

Victòria de graduació en un dels temples del tennis mundial, l'O2 de Londres, després d'eliminar al botxí de Rafa Nadal i Roger Federer en el torneig final de la temporada, David Goffin, que no va posar les coses fàcils, 7-5, 4-6 i 6-3 va ser el resultat que va coronar al búlgar com 'campió de campions'.

Immaculat torneig de Grigor Dimitrov, que va guanyar els cinc partits que va disputar en la ciutat anglesa, guanyant, per ordre de sortida, a Thiem (6-3, 5-7 i 7-5), David Goffin a la fase de grups (6-0 i 6-2), Pablo Carreño (6-1 i 6-1) , les semifinals davant de Jack Sock (4-6, 6 -0 i 6-3) i, finalment, a la final davant de David Goffin de nou (7-5, 4-6 i 6-3). < / b>

Acaba el torneig a l'O2 i comença la 'Era Dimitrov' , almenys és el que sembla després de veure el joc del tennista búlgar en les finals de la Copa d' Mestres.

Comentarios de Facebook