Compartir

Amb la seva eliminació a París i la victòria a la final de Jack Sock semblava que s'acabaven les opcions del jove espanyol de poder debutar a la Copa de Mestres de Londres el 2017, però només això, semblava. La ciutat anglesa acollirà a un dels millors tennistes de l'any, Pablo Carreño, que arribarà per substituir Rafa Nadal, que s'ha retirat del torneig després dels mals de genoll.

Pau Carreño es trobava a Londres, participant com a suplent del torneig, parlant fa només dos dies: "Quedar com a primer reserva et fa una mica de ràbia, però cal pensar més enllà. Ser aquí és una experiència molt bonica, inoblidable i un premi a tota la temporada que he fet ", explicava Pau, doncs ja s'acaba aquesta ràbia, ja pot convertir-la en ganes per fer un bon paper a l'O2.

Començarà amb el handicap d'una derrota al seu caseller sense ni tan sols haver saltat a la pista, però és el que té arribar com a suplent, però lluny de preocupar-se pel resultat, Carreño ha de centrar-se en gaudir i aprendre dels altres tennistes, és la seva primera Copa de Mestres i no té pinta de que sigui l'última.

Debutarà a l'O2 Arena contra Dominic Thiem, el qual va caure en el primer partit enfront de Dimitrov per dos sets a un. El bagatge de l'espanyol contra l'austríac és francament negatiu, de les sis vegades que es van enfrontar entre ells només hi va haver una victòria de l'espanyol a Como (Itàlia) el 2013, per les cinc victòries de Thiem a Rio de Janeiro, US Open, Buenos Aires , Gstaad i Oujda, respectivament.

l'altre rival del grup al que haurà de s'haurà d'enfrontar és Grigor Dimitrov, amb el qual s'ha enfrontat quatre vegades en la seva carrera amb un global de dos partits per a cada un, però té el bon record d'haver eliminat al búlgar en tres sets en Rolan Garros aquest any.

"serà una setmana que em va a aportar molt, per tenir més experiència, serà bonic gaudir d'aquest torneig des d'aquí ", va ser una de les frases que va deixar el tennista abans de saber si jugaria o no.

Pau, ha arribat el teu moment, et toca gaudir del que t'has guanyat i somiar amb fer alguna cosa més important encara.