Quantcast

QUÈ apostes | Tornen les apostes, Itàlia es juga la vida

Tornen les apostes a Què! amb una jornada en què entrarem a diversos esports per intentar sumar de nou.

Tenim un total positiu de +1.08 unitats, que cal intentar augmentar.

< p> per avui tenim dues apostes, una combinada de futbol i tennis i una simple de bàsquet amb NBA per a la nit:

-Itàlia + Rafael Nadal, quota 1.91 (Stake 3/5) < / b>

Combinada de dos esports diferents, vam començar amb el futbol, ??amb la quota 1.53 d'Itàlia:

Classificació per al Mundial, Itàlia després de quedar en segon lloc per la gran fase de grups es veu obligada a jugar la repesca per no anar-se'n del Mundial, va perdre en l'anada a Suècia i està obligat a guanyar a Itàlia. San Siro serà una olla a pressió i em semblaria un desastre que no aconseguís la victòria avui, sortiran a mossegar des del minut un i com a equip és molt millor que Suècia.

D'altra banda, tenim el debut de Rafa a la Copa de Mestres, on Nadal surt amb quota 1.25. Molt superior Nadal a Goffin, l'única lectura d'aquesta quota és els dubtes que ha tingut Nadal per arribar a Londres, però amb el cap que té Nadal aquesta temporada, si no estigués al 100% s'hauria retirat del torneig, sens dubte. < / p>

Amb Nadal al 80%, no penso que pugui tenir problemes per guanyar, en dos sets fins i tot, al mínim dolor al genoll, Nadal no dubtarà a retirar-se del partit i del torneig. Si està al nivell guanyarà, si no ho està es retirarà, molt valor a aquesta quota.

-Guanya Los Angeles Clippers, quota 1.83 (Stake 1.5 / 5)

Un dels equips que va començar bé la temporada i que ha parat en sec, tenint una ratxa de cinc partits sense guanyar, ha de reconduir el rumb i ho ha de fer front a Philadelphia a casa.

< p> té un gran equip i té a un dels jugadors diferents de la lliga, Blake Griffin, que avui ha de començar a conduir el seu equip a la victòria i que millor data que avui davant la seva afició, molt valor a aquesta quota. < / p>

Comentarios de Facebook