sábado, 8 agosto 2020 5:58

COLÒMBIA | Una Miss Univers en lloc d'una jugadora: així van presentar la samarreta per al Mundial

En uns dies en què s'està contínuament parlant del que agrada o no agrada la samarreta espanyola per a Rússia 2018, veiem que no només hi ha polèmica amb la samarreta del conjunt nacional, i és que a Colòmbia s'ha produït una gran crítica per la manera de presentar la samarreta que vestirà la selecció sud-americana en aquest any de Mundial.

Nombroses crítiques per sexisme en la presentació, ja que es va presentar una samarreta masculina i una femenina, la masculina la va presentar un de dels futbolistes amb més nom del país, James Rodríguez, però la polèmica arriba a la segona, la femenina, que en lloc de ser presentada per una jugadora d'aquest esport, com en el cas masculí, la va presentar Paulina Vega (nomenada Miss Univers en 2014).

el twitter oficial de la selecció colombiana va emetre un missatge en el qual es va disculpar, responsabilitzant a Adidas de l'error: "Les dones de la nostra selecció estan al nostre cor. la seva molèstia és fonamentada. @adidasCO va cometre un error involuntari que segur sabran esmenar. Que la nostra nova samarreta sigui símbol d'unió! ", un tweet que posteriorment va acabar eliminant del seu compte.

Artículos similares