Compartir

Nova jornada a Què! i ho fem analitzant la jornada passada, aquest cop del cap de setmana complet. PLE en tots els pronòstics que analitzem per a vosaltres.

-Celta (empat no compta) + Empat o Chelsea (Stake 2.5 / 5), encertada +2.6 uts.

Gradísima lectura en l'aposta més fort del cap de setmana, el Celta el teníem amb empat no compta i en el minut 36 ja guanyava per 3-0, mentre que el Chelsea, com ja vam dir, havia de guanyar, ens valia fins i tot l'empat, però en el passat article, on analitzem les apostes, vam dir que tenia valor fins i tot entrar a la victòria simple a 2.50.

-empat o Leverkusen + Reial Societat (Stake 1.5 / 5), encertada +1.71 uts.

En aquesta aposta, per part del Leverkusen, vam haver de patir una mica més amb l'empat de Leverkusen fora de casa, soferta però encertada, mentre que, la Reial Societat va guanyar a casa per tres gols a un, però només sortir del descans ja anava guanyant 3-0, per tant va sortir fàcil.

Total del dia +4.31 unitats, posant l' total en POSITIU, amb +1.08 unitats.

Per avui no portarem res, ve una aturada de seleccions en el futbol, ??una aturada en el qual tots els partits són amistosos, on les seleccions provaran jugadors nous de cara al Mundial, i això és una caixa de bombes, no hi ha seguretat per apostar.

mentre que, en el tennis s'ha acabat pràcticament la temporada femenina després d'acabar la Copa de Mestres, mentre que en el quadre masculí quedem a l'espera del començament de la Copa de Mestres de Londres.

Així que, per tant, no tindrem apostes en uns dies.