Compartir

Patrice Evra, jugador de l'Olympique de Marsella i ex de Juventus i Manchester United, va ser expulsat durant l'escalfament previ al partit que va enfrontar al conjunt francès ia l'Vitòria de Guimaraes. Al defensa li van ploure càntics en contra seva i va reaccionar de la pitjor manera possible, agredint a un aficionat que estava al costat de la tanca publicitària.

Un cop acabada la batussa, el lateral va ser conduït als vestidors i va ser expulsat per l'àrbitre. El club marsellès ha habierto expedient disciplinari contra Evra, tot i que encara no es coneix el càstig que li pot imposar la junta directiva: "Un jugador ha de mantenir la sang freda davant els insults que rebi, per durs i injustificats que siguin. El club condemna l' comportament destructiu del pseudoaficionado que injúria als seus jugadors en el moment que tots han de donar suport al seu equip ".

l'acció, que va recordar molt a la de Cantona quan va agredir un aficionat del seu propi equip a Old Trafford , ha despertat la indignació més absoluta. El diari francès L'Equipe el titlla de "insuportable".