Compartir

M'estic marejant molt. Això deia Axel Torres mentre estava presentant el programa 'El Club', abans de caure desplomat a terra per culpa d'una indispoción que va patir el periodista de Sabadell. Davant el desmai, la cadena va començar a retransmetre reportatges de dies anteriors fins que José Sanchís i Jorge Valdano, retransmisores del partit Tottenham-Reial Madrid, van explicar el succeït en plató.

Danae Boronat, que ja va substituir a Axel Torres dimarts per una indisposició, també va fer el mateix el dia d'ahir, amb els periodistes i experts presents en el programa i que havien acompanyat a Axel Torres durant el programa. Hores després, el mateix periodista confirmava que només es tractava d'una indisposició a través del seu compte de Twitter.

Tot aparentment controlat. Em trobo bé. Vaig patir una baixada de tensió. Gràcies pels ànims i els missatges.

& mdash; Axel Torres (@AxelTorres) 1 novembre 2017

< p>

No és la primera vegada que veiem a algú que es desploma en directe. Julen Lopetegui ja va patir una cosa semblant quan presentava amb Patxi Alonso el programa d'anàlisi del Mundial d'Alemanya. Des Què! enviem a Axel Torres tota la força i ànim del món.