Compartir

Comencem una nova jornada a Què! i ho fem analitzant les últimes apostes a les que vam entrar al cap de setmana passat. No entrem a la Champions, salvant d'unes jornades de sorpresa, com els empats de Juventus, Atleti i Barça o la derrota del Reial Madrid, per avui tenim jornada d'Europa League.

Els pronòstics del cap de setmana van deixar un bagatge positiu en el global, encertant l'aposta més forta des que va començar la secció:

-Sevilla (Stake 3/5), encertada +1.83 uts.

-Schalke (1.5 / 5), fallada -1.5 uts.

-Juventus (empat no compta) + 1X Espanyol (Stake 2/5), encertada +1.72 uts.

-Eibar (Stake 1/5), fallada -1 un.

Total del dia +1.05, deixant el total en -3.15 uts.

Comencem amb l'anàlisi de la jornada d'avui, en què regna l'Europa League, anirem amb dos combinades de dos seleccions cadascuna:

-Marsella (empat no compta) + X2 AC Milan, quota 1.75 (Stake 2/5)

El Marsella es juga la classificació, en una competició que s'està prenent força seriosament, juga davant d'un Vitòria de Guimaraes que està gairebé eliminat de la competició.

Anirem amb l'empat no compta per assegurar el pronòstic, però em costa molt creure que el Marsella no tregui alguna cosa positiva de Portugal.

Per l'altra banda, tenim el Milan, està sent una temporada complicada per a l'equip italià, tenint les expectatives tan altes com les tenien, però a Europa League sembla un altre equip, va líder del grup i puntuant avui s'asseguraria pràcticament el liderat, si perd a Grècia perdria aquest liderat.

-empat o Zenit + Marin Cilic (ATP París), quota 1.96 (Stake 2/5)

Combinada d'Europa League i tennis masculí. Immaculat pas del Zenit per la fase de grups de l'Europa League que compta els seus partits per victòries, amb 11 gols a favor en tres partits i tan sols dos en contra, juga contra el Rosenborg a casa, però dubto moltíssim que es pugui portar la victòria.

d'altra banda, anem amb la victòria de Marin Cilic en l'ATP de París, em sembla un dels favorits a endur-se el torneig, amb un quadre no molt complicat per plantar-se a fases importants del torneig parisenc i defensant unes semifinals de la temporada passada, amb uns punts claus per la seva presència a la Copa de Mestres.

Aquestes són les apostes per avui, control amb el Stake i molta sort a tots.