Compartir

Xarxa Bull té un sistema de prima de diners per als seus dos pilots en cas que facin volta ràpida en carrera i sembla que els de Milton Keynes retiressin aquest premi després del succeït a Mèxic. Max Verstappen va desobeir als seus enginyers diumenge passat per guanyar diners precisament.

Els seus enginyers, conscients que el motor Renault li ha donat problemes a Daniel Ricciardo en les dues últimes carreres, no va voler córrer riscos amb l'holandès i li van advertir per ràdio que rebaixés el ritme. No obstant això, Verstappen va fer cas omís a l'advertència i es va esforçar per tractar de fer una volta ràpida que va acabar emportant Sebastian Vettel.

Christian Horner va aclarir el que ha passat en una entrevista a Motorsport: "El gran desafiament va ser frenar-lo, ja que s'avorria durant la carrera i se sentia frustrat. Em fa que aquest sistema de primes hauré de eradicar "va comentar de manera irònica el cap de l'escuderia de les begudes energètiques, que gràcies a Vettel" Red Bull va poder respirar ".