Quantcast

CURA | El Girona-Reial Madrid podria suspendre per la situació política a Catalunya

El partit d'aquest cap de setmana entre el Girona i el Reial Madrid està en risc de suspendre, a causa de la situació política a Catalunya. Sembla ser que la Policia espanyola està estudiant la possibilitat de suspendre el partit de Lliga Santander, pel clima de crispació que s'està vivint.

Tot i que s'ha filtrat aquesta informació, el president del Girona ha intentat calmar les aigües, deixant clar que l'ambient, tot i que crispat, no és dolent i no hi ha cap risc per als jugadors: "Fa hores s'ha jugat un partit de Copa i ha hagut normalitat absoluta" , amb una altra declaració que tranquil·litza encara més als seguidors del conjunt blanc: "Hi ha molta gent a Girona que va amb la samarreta del Madrid i no passa res".

Per part dels integrants del Reial Madrid es mostra tranquil·litat també, va parlar Nacho després del partit: "La situació a Catalunya és complicada, però nosaltres només pensem en jugar" , un altre dels que va parlar del tema va ser l'entrenador, Zidane: < b> "Pensarem en la preparació del partit davant el Girona, no en el que succeeixi fora de l'estadi" .

Comentarios de Facebook