Quantcast

Els jugadors del Baskonia supliquen a Prigioni que retiri la seva dimissió

El Baskonia, que és un dels equips més potents de la Lliga Endesa i un dels més forts dels que competeixen a l'Eurolliga, és un autèntic polvorí. Pablo Prigioni va anunciar la seva dimissió ahir a la nit en sentir impotent per no treure l'equip endavant de la mala ratxa inicial d'aquesta temporada.

Els bascos sumen només dues victòries en cinc partits i cap victòria en Eurolliga. A més, les sensacions al parquet no són les millors. L'equip no està jugant a la intensitat exigida i el joc que està oferint és massa pobra. Fruit d'això són, per exemple, les seves derrotes a Gran Canària i en Fuenlabrada en Lliga.

Després de finalitzar la trobada, segons va anunciar Roberto Arrillaga, periodista de Cope Vitòria, alguns dels pesos pesants de la plantilla van acudir a casa seva per convèncer-lo que seguir és la millor opció per als seus interessos. Un altre jugador, Shengelia, va tallar en defensa de Prigioni dient que "no és culpa seva que no baixem el p *** cul per defensar". El club encara no ha mostrat la seva postura sobre aquesta polèmica de manera oficial.

Comentarios de Facebook