Compartir

Segons el diari Mundo Deportivo el FC Barcelona no ha cessat en el seu afany per fer-se amb els serveis de Philippe Coutinho , amb el qual va contactar aquest estiu a la recerca d'un substitut per Neymar, venda que va deixar en les arques de l'equip blaugrana 222 milions d'euros , el Barça, davant la negativa del Liverpool i del seu entrenador, Jürgen Klopp, va decidir fitxar Ousmane Dembele < / b> per 105 milions , però aquest es va lesionar tot just començar la temporada. Ara, el Liverpool ha posat preu al Coutinho , 150 milions d'euros .

El Barça tornarà a anar a pel jugador `red' al mercat d'hivern i està disposat a portar-lo a Barcelona, ??però el preu que dóna l'equip anglès no és el que el Barcelona vol pagar, de manera que intentarà jugar amb que Philippe vol sortir de Liverpool i vol anar a Barcelona .

Dilluns a la gala dels premis `The Best' , agents del Barcelona van aprofitar per conversar amb agents internacionals de la` canarinha' per intentar avançar les negociacions per el jugador. Kia Joorabchian , un dels agents del jugador brasiler va ser l'encarregat de fer de enllaç entre Barça i Liverpool , de fet, Kia es va encarregar de traslladar als agents blaugranes presents en Londres, que el Liverpool estaria disposat a vendre el brasiler per 150 milions.