Quantcast

10 coses que no sabies sobre Anabel Medina

Anabel Medina, una de les personalitats femenines del moment, serà la capitana d'Espanya femení per conduir a Espanya al grup mundial de la Copa Federació, després de ser campiona de Roland Garros com a entrenadora de Jelena Ostapenko i de ficar a la jugadora letona a la Copa de Mestres del circuit WTA.

1. Va debutar en el circuit professional de tennis femení a 1998.
Va començar la seva marxa al món del tennis en l'any 1998, obtenint la seva millor classificació al maig de 2009, quan va aconseguir el lloc número 16 de la WTA .
2. Va arribar a ser número 3 del món en dobles femenins.
No va tenir una etapa gloriosa en el quadre femení, malgrat ser una de les millors tennistes espanyoles en aquest moment, però si ho va fer en el quadre femení , on va arribar a ser número 3 del món, generalment acompanyada per Virginia Ruano
3. Va aconseguir la medalla de plata olímpica a Pequín 2008.
Un dels seus millors moments com a tennista va ser la consecució d'una medalla de plata als Jocs Olímpics de Pekin en 2008, on només van sucumbir davant les poderoses germanes Williams a la final, les quals es van alçar amb l'or olímpic en aquesta ocasió.
4. Va guanyar dos anys consecutius Roland Garros de dobles femenins.
El seu major assoliment com a tennista en el quadre de dobles van ser els seus dos títols de Grand Slam el 2008 i el 2009, amb Virginia Ruano com a parella i tenint com botxins a Schiavone i Dellacqua el 2008 i Azarenka i Vesnina en 2009 per un doble 6-1.
5. Va estar vuit mesos lesionada i sense poder jugar.
La sort no el va acompanyar massa i va tenir una lesió greu de genoll que la va apartar de les pistes durant un període de vuit mesos.
6. És la directora de l'Open de València (Torneig ITF).
Està totalment involucrada en el món del tennis, no només com a jugadora i entrenadora, també és directora del torneig ITF que es desenvolupa a València, el seu lloc de naixement.
per preparar-se per a això, es va formar amb un Màster en Gestió i Direcció d'Esdeveniments Esportius.
7. Ha estat entrenadora de Jelena Ostapenko.
Es va convertir en entrenadora d'una de les tennistes amb més projecció del món del tennis femení i ajudar a la jove tennista letona en el seu camí en el quadre femení de la WTA.
8. Campiona de Grand Slam com a entrenadora.
Ha aconseguit entrar en el món dels entrenaments de tennistes amb magnificència, aconseguint guanyar Roland Garros en la present temporada amb Jelena Ostapenko.
9. Ha estat escollida per unanimitat per ser capitana.
Rellevarà a Conchita Martínez com a capitana i ha aconseguit posar a tots els votants d'acord perquè fos ella la que capitanejarà al grup femení espanyol.
< b> 10. L'objectiu del seu capitania és tornar al grup mundial.
Ha signat per dos anys i l'objectiu proposat per Anabel Medina és retornar a l'equip espanyol al grup mundial de la Copa Federació.

Comentarios de Facebook