Compartir

Lewis Hamilton, gairebé campió

El britànic va vèncer a Austin i deixa sentenciat el títol mundial. Només li val amb quedar per davant de Vettel apra ser campió. Si l'alemany venç, li val amb ser cinquè i si és segon, a Hamilton li val amb ser novè per ser campió del Món per quarta vegada.

Verstappen, sancionat en finalitzar la carrera quan va acabar en podi.

l'holandès va realitzar l'avançament de l'any a Kimi Räikkönen en l'última volta just en finalitzar la carrera i va ser sancionat pels comissaris per avançar per fora de la pista. Verstappen es va assabentar de la sanció quan estava a la sala anterior al podi i ho va acatar amb professionalitat.

Carlos Sainz, un gran entre els grans

El madrileny no ha entrat amb el peu dret a Renault. Ha entrat per la porta gran, i ho va fer amb un avançament superb a Sergio Pérez a poques voltes del final. Per fora i en sortir d euna corba, com els millors pilots de tots els temps.

Fernando Alonso i com s'ha desaprofitat un pilot campió

El de l'asturià no té nom ja. Estava realziando un gran treball quan de sobte, com sempre passa, es va queixar per ràdio del motor. "Cerca" s'ha convertit en una paraula característica de les retransmissions per ràdio de Mclaren. Un any més desaprofitat i no li queden molts a Fernando en Fórmula 1.

La lluita contra el càncer de mama, present durant tot el Gran Premi

les corbes del circuit, el pit-lane ii les ampolles de xampany, decorades de color rosa. La Fórmula 1 recupera l'instint humà que el caracteritzava, i més contra una causa comuna, la lluita contra el càncer de mama.