martes, 22 septiembre 2020 14:07

Ander Herrera, nou objectiu del Barça per a gener

Ander Herrera torna a estar en el focus d'atenció. Si fa una setmana es parlava de la seva possible renovació amb el Manchester United i que no havien establert contactes per a això, el diari britànic The Sun arriba més lluny i sosté que el Barça està no només interessat en ell, sinó que també estaria preparat per realitzar la primera oferta pel migcampista aragonès per tal d'incorporar-lo al gener.

al Barça creuen que Ander seria el recanvi ideal d'Andrés Iniesta. Per descomptat que podria ser una bona opció, ja que és un migcampista que s'adaptaria molt bé a l'estil de joc de l'equip culer en haver jugat ja a la selecció espanyola al mateix. Ordre, tècnica i sobretot, arribada, és el que oferiria Herrera. El problema amb què es toparia el Barça en cas de fitxar-seria que no podrà jugar Champions a l'haver jugat amb els red devils, igual que passaria amb Coutinho, un altre dels pretesos per l'entitat barcelonista.

Andrés Iniesta va renovar de per vida amb el Barça, i al club pensen que pot seguir sent important, encara que necessiten amb urgència un rrelevo de garanties en no confiar del tot en André Gomes i en Denis Suárez.