Compartir

El Daily Mirror publica en la seva edició d'avui que el jugador teutó, ex de Reial Madrid i Schalke 04, entre d'altres, hauria informat als seus companys de l'Arsenal que el seu objectiu passa per jugar a les ordres de Mourinho.

Actualment, Özil no passa pel seu millor moment a les ordres de Wenger, tot i que ha estat peça angular del projecte "gunner" aquests últims anys. Des de fa una campanya s'especula a Anglaterra amb la seva sortida. En concret, des que els objectius que es va marcar el club a nivell esportiu i financer no es van complir. Un altre dels jugadors en entredit i pels quals es va apostar molt, és un ex del Barcelona, ??Alexis Sánchez. Tots dos continuen a l'Arsenal, però tots dos volen sortir.

El Daily Mirror publica que els representants de Mesut han demanat més de 388 mil euros per setmana per a la signatura d'una possible renovació del contracte, si bé l'equip anglès ha arribat a oferir fins a 305 mil, xifra que no compleix amb les peticions del jugador alemany, i que per tant compliquen, encara més, la seva permanència a les ordres de Wenger.

< p> Mourinho es llepa en saber que Özil l'ha elegit per sobre d'altres entrenadors, com és el cas de Luciano Spaletti, de l'Inter de Milà, l'únic equip que ha fet públic l'interès pel volant.

Si l'Arsenal no vol que Özil surti gratis a final d'aquesta temporada, haurà de posar més diners a sobre de la taula o vendre'l al millor postor.