viernes, 25 septiembre 2020 8:39

Gordon Hayward, dels Boston Celtics, pateix una aparatosa lesió en l'inici de temporada

Gordon Hayward (27), aler dels Boston Celtics, ha patit una terrible lesió durant el primer partit de la temporada. Passats cinc minuts de l'inici del partit , Hayward s'ha fracturat el turmell esquerre després desestabilitzar en l'aire i caure de forma descontrolada al parquet.

Encara no es coneix l'abast de la lesió, tot i que els primers pronòstics són molt pessimistes . En cas de confirmar-se la ruptura, el nord-americà es perdria pràcticament tot el que resta de campanya.

La trobada d'avui donava inici a una nova campanya a la NBA i servia com a debut per Hayward, que disputava els seus primers minuts oficials com a jugador de Boston. L'aler arribava a la franquícia de Massachusetts el 4 de juliol passat després de ser pretès per diversos equips i signant un contracte de 4 anys i 128 milions de dòlars .

Consolidat el curs passat , Hayward promedió 21,9 punts, 5,4 rebots i 3,5 assistències trucant a les portes d'altres grans franquícies com Miami Heat i convertint-se en el jugador estrella de Utah Jazz.

< p> Els seus companys lamentaven la baixa del seu company en la mateixa pista. Al costat de Kyrie Irving , Hayward es presentava com una de les peces fonamentals en l'esquema de Brad Stevens per lluitar per l'anell.

#NBA #Celtics La plantilla de @ Celtics tracta d'aixecar l'ànim després de la lesió de Gordon Hayward. Irving plora pic.twitter.com/mpuebDokOD

& mdash; Mike Maestre (@MaestreBasket) 18 octubre 2017