Compartir

18 d'octubre

L'NBA arrenca amb dos interessantíssims partits: Boston Celtics-Cleland Cavaliers i el Warriors-Rockets. El primer d'ells serà el retrobament de Thomas i Irving amb els que anessin els seus companys d'equip. Per la seva banda, els renovats Rockets jugaran davant els campions davant un possible avançament de Semifinals o Finals de Conferència.

3 nov

Sant Antoni i Golden State Warriors es veuran les cares per primera vegada. La temporada passada, els de Popovich van rendir a un excels nivell i van posar en moltes dificultats a Warriors. En playoffs, la lesió de Leonard va llastrar notablement l'equip en una eliminatòria que va poder estar més que igualada.

23 de novembre

Un dels partits amb més morbo de tota la lliga: Oklahoma City Thunder i Golden State Warriors s'enfrontaran, per primera vegada en un dels xocs més esperats aquesta temporada després dels fitxatges dels Thunder i les declaracions de Kevin Durant que van incendiar les xarxes socials.

18 d'DECEMBRE

Data marcada pels angelins. Els Lakers retiraran els dos números amb els quals va jugar Kobe Bryant a les 20 temporades que va disputar en la NBA. El partit serà davant Golden State Warriors.

25 de DECEMBRE

El dia de Nadal és una de les jornades més destacades per als amants de la NBA, especialment els europeus ja que des a la tarda podran gaudir de diversos dels millors partits existents en la competició, entre els quals un Cavaliers Warriors.

11 gen

La NBA arriba a Europa. A Londres es disputarà un partit força interessant entre el present i el futur: Boston Celtics contra Philadelphia 76 ers.

15 gen

El dia de Marting Luther King vesteix de gala una altra de les jornades de NBA. Des de les 18:30 hi haurà partits en homenatge a una de les persones amb més impacte en la lluita contra el racisme als Estats Units.

10 feb

Jimmy Butler torna a Chicago a la que va ser casa durant aquests últims anys en un partit en què el emotiu serà el més interessant. A priori, els llops són clars favorits davant d'uns Bulls en plena reconstrucció.

11 feb

Dia especial per als amants de Boston Celtics. Aquest dia serà la franquícia retiri el '34' de Paul Pierce davant Cleveland Cavaliers. Cal recordar que l'aler va signar per un dia per retirar com a jugador dels Celtics.

11 abr

La regular season tira el teló i serà l'últim partit de la temporada per 14 equips. A partir d'aquí els 16 restants intentaran lluitar per l'anell.