jueves, 24 septiembre 2020 1:38

Per què Lopetegui crida a Illarra, Rodrigo i Callejón?

Julen Lopetegui ha donat a conèixer els 23 convocats per als partits de classificació davant Albània i Israel, en què hi ha tres novetats a destacar: d'una banda, la volta de Callejón i la convocatòria per segona vegada d'Asier Illarramendi i de Rodrigo Moreno. Aquests tres futbolistes han fet mèrits suficients per estar a la llista segons el seleccionador.

Es cauen de la convocatòria, per tant, els jugadors que van ser convocats per als partits davant Itàlia i Liechtenstein com el Guaje Villa, Deulofeu, Suso, Lucas Vázquez i Vitolo. Per aquestes raons entren a la llista aquests tres jugadors:

Asier Illarramendi : El basc, de la mà d'Eusebio, ha tornat a sentir-se important a la Reial Societat després de dos anys perduts en el Reial Madrid. La temporada ha arrencat de la millor manera possible per al, ja que és l'eix vertebral de l'equip donostiarra i fins i tot marca gols decisius per al seu equip. L'actual seleccionador li coneix de la seva etapa a la Sub21 i sap del que és capaç d'aportar a l'equip nacional, després de fer-lo debutar al març d'enguany

Rodrigo Moreno : El davanter valencianista ja sap el que és jugar amb la selecció absoluta. Del Bosque el va fer debutar en 2014 i tres anys després torna a una convocatòria de la mà de Lopetegui. La seva gran arrencada al València amb Marcelino aquesta temporada ha estat clau en la decisió del seleccionador. Tres gols porta el davanter.

José Callejón : La seva gran arrencada de temporada amb el Nàpols ha tingut recompensa en forma de convocatòria. El de Motril és un fix imprescindible en els onzes de Sarri i va ser clau en els dos triomfs del club de San Paolo davant Xakhtar i Feyenoord.