viernes, 7 agosto 2020 23:39

El quintet ideal dels jugadors espanyols a la NBA

En menys d'un mes tornarà la NBA i amb això el millor bàsquet del planeta. La nova edició porta als Golden State Warriors com a vigents campions i com a màxims favorits a revalidar l'anell. Davant la desfeta dels Cavaliers, Oklahoma amb el fitxatge de Carmelo Anthony es presenta com l'amenaça més directa per a l'equip d'Oakland.

No obstant això, malgrat tots els moviments produïts com el de Lebron James a Los Angeles Lakers, també pararem atenció al que facin els nostres en Estats Units. Aquest seria un possible quintet titular a força d'espanyols:

– Ricky Rubio : El base d'Utah afronta una nova temporada a la millor lliga de bàsquet del món després de cinc llargues temporades a Minnensota on s'ha consolidat com un dels millors bases debutants en la competició.

Alex Abrines : L'escorta balear començarà la seva segona etapa a Oklahoma després d'un primer any notable en el qual va arribar a jugar playoff. Amb l'arribada de Carmelo Anthony a l'equip més al permanència de Westbrook i Paul George, podrà aspirar a arribar lluny en els play-off, llevat que l'hi impedeixin els Warriors.

Juancho Hernangómez: l'ala pivot donarà inici a la seva segona temporada a Ámerica de la mà de Denver amb ganes de continuar la seva projecció de cara a un futur en un equip més potent i sobretot de cara a convertir-se en un jugador més determinant per a la selecció.

Marc Gasol : El pivot de Memphis complirà en 2018 una dècada ja a Memphis. El menor dels dos Gasol serà l'encarregat de tirar-se l'equip a l'esquena amb l'objectiu de lluitar per entrar en els play-off. En aquesta posició també hauríem de tenir en compte a Willy Hernangómez , que també espera consolidar-se en la NBA, ja sigui amb els Knicks o amb un altre equip.

Pau Gasol : Per descomptat, no podíem oblidar-nos de la pedra angular espanyola a la NBA. Pau Gasol jugarà per segona vegada a Sant Antoni amb el repte de conduir al seu equip als play-off i lolegar lluny en la competició.

Artículos similares