Quantcast

Mor Zander Venezia, jove promesa del surf de 16 anys

La promesa mundial del surf Zander Venezia ha perdut la vida en patir un accident practicant el mateix esport a les costes de Barbados . Venezia, natural d'una localitat a pocs quilòmetres del lloc dels fets, ha perdut el control del seu taula i ha xocat contra un escull . La causa de la mort, a falta de la confirmació de l'autòpsia, ha estat la trencament del coll segons indiga la World Surf League.

El jove surfista, de tan sols setze anys, es disposava a aprofitar les onades provocades pel huracà Irma a les costes caribenyes, que estan en alerta màxima. El fenomen està provocant grans moviments en la marea, la qual cosa és tan atractiu com perillós per al món del surf.

Instants previs a l'accident, Venezia va comentar al seu company Dylan Greus que havia aconseguit agafar un de les millors onades de la seva vida , desconeixent que el risc portat a terme desembocaria en tan tràgic final.

l'entrenador professional Alan Burke ha declarat a Surfline , primer mitjà en donar la notícia, que " van intentar traslladar ràpid a Zander, però les condicions del lloc no ho van permetre ". Venezia va ser traslladat a un hospital pròxim amb respiració , però sense resposta ni consciència, morint després setanta-cinc minuts de maniobres de reanimació.

La WSL ha comunicat que està "en xoc després de perdre a un dels seus fills favorits" . Als seus setze anys, Venezia era una de les grans promeses del surf internacional i tot el món de l'esport coincideix que amb la seva marxa es pateix una gran pèrdua a nivell esportiu i personal.

Comentarios de Facebook