Compartir

No és fàcil ni molt menys ser Fernando Alonso. Al pilot asturià se li esgoten les opcions d'aconseguir el millor cotxe per lluitar pel mundial després de les renovacions de Vettel i Räikkönen per Ferrari, i la més que segura continuïtat de Bottas i Hamilton a Mercedes, els dos cotxes amb els quals aspirar a guanyar .

També Red Bull garanteix a Max Verstappen ia Daniel Ricciardo per al pròxim any, de manera que les opcions de guanyar a curt termini es redueixen a zero. Malgrat aquests contratemps, té equips tot i on poder anar, a més de la possibilitat de deixar la Fórmula 1 com a mínim per un temps. Aquestes són les opcions:

Continuar a McLaren : És la primera opció que té Fernando sobre la taula, tot i que no és la més seductora per a Fernando, tenint en compte la potència del motor Honda. A l'escuderia britànica li resultaria impossible millorar d'un any a un altre la potència del monoplaça amb el motor Honda, i el motor Renault segueix sense ser una garantia de guanyar a curt termini. És l'opció més complicada, però la més probable de donar-se.

Fitxar per una altra escuderia : No és la primera vegada que se'l relaciona a Alonso amb altres equips estant a McLaren . Es asseguraria d'aquesta manera competir fins i tot en la Fórmula 1. L'equip Williams ha sonat amb força com a possible destí de l'asturià, i també Renault, que només té assegurat a Nico Hulkenberg.

Any sabàtic i posterior retorn : No és una opció desgavellada. Fernando podria provar de nou competir en les 500 milles d'Indianapolis i / o, qui sap, en les 24 hores de Le Mans, una competició que sempre ha estat del seu interès. D'aquesta manera podria veure alguna opció de recalar en un equip fort i que pugui lluitar pel mundial.

Retirada : Una possibilitat a dia d'avui descartada, però que mai hi ha que deixar-la de costat. D'aquesta manera Fernando tancaria un cicle immillorable com a pilot d'elit que mai va tenir la fortuna del seu costat i que va merèixer molt més del que ha obtingut.