lunes, 28 septiembre 2020 18:44

Les 3 raons per les quals creure en la Selecció Femenina

Àustria va fer de botxí. El combinat nacional va caure als penals davant Àustria en una trobada decisiva. Els quarts de final esperaven a Espanya amb els braços oberts, però el poder físic de les jugadores centreeuropees i l'encert de la portera a la tanda de penals, va acabar decantant l'eliminatòria del costat d'Àustria.

No obstant això , la selecció Femenina té per davant un futur prometedor. La combinació i connexió que es crea entre les jugadores joves i les més veteranes ha acabat quallant tot i les absències d'algunes jugadores importants com Vero Boquete o Sonia Bermúdez.

Aquestes són les 5 raons per seguir creient en el combinat nacional femení:

1. Hi ha Jorge Vilda per estona:

Si per alguna cosa destaca el “míster” és per no deixar mai de banda a les seves, transmetent confiança i seguretat. Jove, ja amb experiència, lluitador i guanyador. Ara, l'entrenador també ha experimentat el que significa una eliminació fregant la semifinal, del que segur traurà lliçons per a properes ocasions. Perquè n'hi haurà.

2. Hi ha molt talent:

Moltes jugadores joves com Mariona, Lola Gallardo, Mariasun Quiñones, Andrea Falcón (que estaria convocada), Celia Jiménez … són jugadores que encara tenen molt recorregut en el verd.

3. Aquesta generació ha canviat la manera de veure el futbol femení:

Aquesta última temporada, el futbol femení espanyol de Primera Divisió ha estat televisat per Gol Televisió i Bein Sports. Això ha significat un creixement de talla excel·lent. A més d'aquest avanç, la qualitat del joc, l'aposta dels clubs importants per aquesta disciplina, els patrocinadors com Iberdrola i Herbalife, i per descomptat les ganes que dia a dia li posen les jugadores en cada entrenament, en cada partit, en cada concentració… Deixa veure que això no és més que l'inici d'una etapa de creixement.