Compartir

Lamar Odom va posar a tots en suspens a causa d'una sobredosi d'estimulants sexuals i cocaïna que el va deixar en estat crític en un bordell de Los Angeles i que el va portar a estar en coma durant quatre dies. Després d'aquest episodi, l'ex jugador dels Lakers i company de Pau Gasol en la seva estada a Califòrnia, ha escrit un article a la revista Players Tribune, en la qual va comentar l'episodi de l'addicció a la cocaïna.

El nord-americà afirmava que consumia cocaïna des dels 24 anys, va afirmar que si ho hagués sabut mai hagués provat les drogues: "Si sabés que anava a afectar la meva vida de la manera en què ho va fer mai hagués pensat en això. Però ho vaig fer, va ser una decisió que va alterar la meva vida "subratllava Odom, que va explicar la sorpresa dels metges a sortir viu de la tragèdia que va viure amb el consum massiu de cocaïna, ja que el consideraven com un" miracle ".

Després de passar per rehabilitació, Lamar va explicar que el suport de la seva família i dels seus dos fills va ser transcendental per estar sobri i net. Així mateix, el va sorprendre enormement veure la seva dona a l'hospital després de despertar del coma, a més d'admetre que "està sobri" tot i que admet que "sempre tindrà una addicció"