Quantcast

Una constructora deixa plantat al Celta a meitat d'unes obres

El president del Celta de Vigo, Carlos Mourinho, s'enfronta ara a una altra batalla després de segellar les paus amb l'Ajuntament de la ciutat. Ara el conflicte està amb la constructora que està realitzant les obres de la nova entitat celeste, Civis Global, que ha trencat l'acord amb el club per les contínues diferències econòmiques i que afecten el projecte.

Fa dos anys, el Celta va comprar un immoble del Carrer Príncep, un dels carrers més concorreguts de la ciutat de Vigo per cinc milions i que pertanyia al Cercle Mercantil per instal·lar la seva nova seu a aquest bloc. La mudança cap a la zona centre de Vigo es va produir a finals de 2016.

La constructora Civis adverteix que no es planteja a renegociar les condicions econòmiques després de les contínues contradiccions que manté el club celeste al voltant del projecte i que segons el seu parer s'estan produint.

De no resoldre aquest conflicte, es podria fer pels jutjats i la presentació de les oficines, la botiga oficial, el gimnàs i la residència del planter serà una incògnita si no aconsegueix resoldre els seus desavinences amb Civis Global .

Comentarios de Facebook