jueves, 1 octubre 2020 20:52

Val Mbappé els 180 milions que pagarà el Madrid per ell?

Esgarrifosos són les xifres del traspàs, que es convertiria, un cop més, en el més car de la història del futbol, ??superant el de Cristiano al seu dia, Bale, o fins i tot el de Pogba el Manchester United de Jose Mourinho.

l'atacant del Mònaco podria estar ultimant els seus dies a Mònaco, ja que l'equip del Principat i Reial Madrid han arribat a un principi d'acord pel qual el jove jugador recalaria al Reial Madrid per la xifra de 160 milions fixos i 20 per objectius. En total, '180 !!

Com és costum, falten per polir els serrells de la negociació. I com és costum des que va arribar el primer dia, es vol escoltar la paraula del "míster" sobre això. Zinedine Zidane sap que de fitxar pel Madrid, Mbappé formarà part d'un atac superpoblat, amb fins a quatre guerrers en actiu. Bale, Cristiano i Benzema saben que el jugador està trepitjant fort i que encara li queda molt per explotar. Zidane comptaria amb un atac de molts quirats però de molta competència.

El Manchester City, un dels puixants més actius, ho ha donat gairebé per perdut, ja que al desig de sortir de Kylian se suma que vol vestir de blanc (Cristiano Ronaldo és a més un dels seus ídols).

Sorgeixen ara les preguntes … ¿és el preu desorbitat per a un jugador de 18 anys? ¿Li farà bé que es pagui tant per ell o li generarà pressió? ¿De veritat està preparat per fer el salt?

Serà el temps el que digui si finalment recala a l'equip de Zidane i Florentino. De moment, està més encaminat el fitxatge. Triomfar depèn d'ell, jugar, no tant.