domingo, 27 septiembre 2020 19:13

El Festival Olímpic de la Joventut de Györ ha donat el tret de sortida

El Festival Olímpic de la Joventut de Györ ha donat el tret de sortida avui amb doble presència andorrana en natació. Al matí han competit els nedadors Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina. Lomero ha nedat en la primera sèrie dels 100 metres papallona, amb un temps de poc més d'un minut, que li ha servit per ocupar la 39a posició final. Aquest registre és la millor Marca Personal i RÈCORD D'ANDORRA DE 16 ANYS, millorant el seu anterior en un segon.

Pelegrina ha nedat en la segona de les 6 sèries dels 100 braça, amb un temps d'1 minut i 10 segons, que li ha fet ocupar la 34a posició en el còmput global de les eliminatòries, en les quals han pres part 40 nedadors.

Lomero ha declarat que la cursa li ha anat bé, tot i un mal inici, mentre que Pelegrina, per la seva banda, mostrava la seva satisfacció per haver-se sentit bé a l'aigua.

Els nedadors reprendran demà la competició amb les eliminatòries dels 50 metres lliures. Aquesta tarda també entraven en competició els atletes Arnau Roig i Carlota Malaga en els 100 metres llisos.