Quantcast

Andorra, escenari de les proves d'un prototipus de terra per al basquet 3×3

L'empresa Mondo, fabricant d'equipaments esportius especialitzada en superfícies de joc, ha estat tota la setmana a Andorra provant un nou prototip de terra per a la nova disciplina olímpica, el bàsquet 3×3

Fins a Andorra s'han desplaçat representants de la FIBA per a veure els resultats de les proves realitzades, que s'han fet d'una forma dínàmica, consistent en l'organització d'un torneig mixt de 3×3 sobre la superfície en estudi.

PROVES I ENQUESTES
El “tour invitacional”, disputat al Prat del Roure del Comú d'Escaldes- Engordany, ha comptat amb la participació de 12 equips.

Els jugadors han provat la superfície, molt diferent a l'actual, en condicions de calor, però també amb el terreny de joc moll, per a poder fer una avaluació correcta en l'enquesta que Mondo els hi demanava completar un cop acabats els partits.

El prototip, similar a una catifa d'herba artificial, serà modificat segons els suggeriments i resultats que surtin de les enquestes obtingudes a Andorra, donant lloc al que ha de ser el nou terreny de joc 3×3 arreu del planeta.

Comentarios de Facebook