Quantcast

Sorteig del calendari de lliga amb vista al Mundial de Rússia

Malgrat tot l'esdevingut amb la detenció d'Ángel María Villar i d'altres dirigents de la Federació el passat dimarts, i de la declaració davant l'Audiència Nacional on la Fiscalia va demanar presó incondicional per a l'encara president, a les 12:30 se celebrarà el sorteig del calendari de la Lliga Santander 2017/18.

Aquest sorteig tindrà dos al·licients, i és que tant Atlètic de Madrid com Vila-real començaran jugant les dues primeres jornades de Lliga fora de casa, ja que encara no han acabat les obres dels seus respectius estadis. El començament de la primera jornada serà el 19 d'Agost, mentre que finalitzarà el 19 de Maig.

Un altre dels canvis significatius és el canvi de data de la final de la Copa SM El Rei, que en lloc de ser en l'última setmana de maig, serà el 21 d'abril. La Lliga tindrà només quatre jornades entre setmana, que seran el 20 de setembre, 20 de desembre, 28 de febrer i 18 d'abril.

El calendari haurà de ser aprovat per la Junta Directiva, que va sortir dissolta davant les detencions que va fer la Guàrdia Civil després dels registres dels despatxos. El sorteig es podrà veure a les 12:30 a través del web de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Comentarios de Facebook