Compartir

Finalment hi haurà sorteig del calendari de la Lliga Santander 2017/18. La mateixa Reial Federació Espanyola de Futbol ho ha fet oficial a través d'un comunicat a través del seu compte de Twitter ia la seva pàgina web en què anuncia l'acord amb la Lliga de Futbol Professional per celebrar el sorteig el divendres 21 de juliol a la seu de la Ciutat del Futbol de les Rozas a les 13:00.

Amb aquest anunci queden desestimades els rumors sobre ajornar la celebració del sorteig al dimarts 25 de Juliol tal com indicaven fonts pròximes a la Lliga. Queda pendent que l'encara president de la Federació declari a l'Audiència Nacional davant del jutge Pedraz.

L'acord estava ja gairebé tancat entre les dues institucions tal com va avançar el secretari d'Estat per a l'Esport, José Ramón Lete . L'objectiu de l'acord era no trastocar els plans dels equips en pretemporada de cara a l'inici del torneig de lliga. Queda també per conèixer que Junta Directiva serà la que quedarà configurada en el sorteig del calendari de Lliga, que havia quedat paralitzat en un primer moment per la detenció de Villar