Compartir

Tiger Woods continua en caiguda lliure i sense parada. El golfista, que fa poques setmanes era detingut per la policia per donar positiu en un control d'alcoholèmia, ja no es troba entre els mil millors del món i, actualment, ocupa la casella 1005.

el nord-americà va ostentar el rècord del número u del món durant 683 setmanes, encara que el seu declivi va tenir el seu inici a partir de l'any 2014, quan es va sotmetre a una operació d'esquena per primera vegada. En les posteriors dates, les seves malalties en els lumbars eren reincidents i va passar pel quiròfan tres vegades més, el que el va condemnar a nivell esportiu a l'haver de disputar tornejos de manera ininterrompuda.

Aquestes molèsties a l'esquena li van impedir jugar cites importants entre 2016 i 2017, anys en què tornava a les pistes. El guanyador de 14 Grand Slam de Golf no guanya un torneig des de l'any 2013 i l'últim títol gran que va conquistar va ser l'Open dels Estats Units el 2008.

Tiger sempre ha estat considerat un els golfistes més grans de tots els temps al costat de Jack Nicklaus, tot i que les lesions i inestabilitat en la seva vida personal han propiciat la caiguda en picat de la seva reputació professional.