Quantcast

Costa a Instagram, Cesc: "Dóna-li una abraçada a Conte"

Diego Costa esgota les seves vacances amb la vista posada en el seu més que probable retorn a l'Atlètic de Madrid. Per si quedaven dubtes, el davanter brasiler va gaudir d'una festa amb els seus amics en la qual va gravar un vídeo en directe a través del seu compte d'Instagram i es va posar de gala per a l'ocasió vestint-se de blanc i vermell.

En plena festa, Costa apareixia al principi tocant el timbal, donant símptomes de la seva desconnexió total pel que fa al Chelsea. Cesc Fàbregas, que veia el vídeo en viu i en directe, no desperdición l'ocasió per deixar-li un encàrrec al que és fins ara el seu company de club i també el que va ser el seu company en la selecció espanyola durant el Mundial de Brasil, en el qual li va dir "babau" acompanyat d'una sèrie d'emoticones de riure.

al poc temps de deixar el migcampista el comentari, Costa li va respondre amb una dedicatòria en la qual està inclosa la seva encara tècnic al Chelsea: "Dóna-li una abraçada a Conte" resava Diego, que no compta per a l'italià de cara a la propera temporada a causa dels seus frecs durant la temporada passada.

Costa està a l'espera que l'Atlètic li fitxi, tot i que el seu club no està disposat a regalar-lo a qualsevol preu, el que endarrereix encara més el seu traspàs.

Comentarios de Facebook