Quantcast

La Selecció Femenina posa el 'mode PlayStation' abans de viatjar

Diversos jocs diferents preparar el cos tècnic per a l'últim dia d'entrenaments a la Ciutat del Futbol de Las Rozas. Finalitza llavors amb aquest original entrenament l'estada de la selecció a Madrid, l'últim dia va comptar fins i tot amb Sandra Paños com a càmera.

Un dels exercicis el coneix tot aquell que hagi jugat al FIFA. Les jugadores havien de encertar amb un tret en cèrcols (en el joc són dianes), col·locats en les esquadres i al centre de la porteria.

El segon exercici s'assemblava bastant a l'anterior. També amb la punteria com a protagonista, les jugadores van haver de encertar en unes samarretes, col·locades en suspensió al centre de l'arc.

Un altre dels exercicis va fer el nivell de tècnica. Amb una porteria mida 'mini' a l'horitzó, les pupil·les de Vilda van haver de, amb un tir de efecte, col·locar la pilota a la xarxa, fent front a una barrera d'entrenament col·locada al mig.

El quart joc constava d'un banc tombat i altra porteria petita. Res més. L'objectiu era que la pilota rebotés al banc, a manera de paret, i, per sobre del mateix, entrés a la porteria.

La sessió va continuar amb dues sessions de 'fut-tennis'. El famós exercici va demostrar que equip es asemajaba amb el peu més a Nadal i Garbiñe amb la raqueta. L'equip que perdia tenia com a “càstig” una volta al camp. Mari Paz Vilas es va sortir amb un punt de xilena.

Després de l'entrenament, Jorge Vilda va ajuntar a totes les companyes, de cara a donar-los l'última xerrada prèvia al viatge a Holanda. Totes juntes van donar l'últim “Jugar, lluitar i guanyar” previ a l'Europeu. Sort!

Comentarios de Facebook