Compartir

El Bayer Leverkusen protagonitza el segon cas d'ajuntar a germans bessons en una plantilla de futbol. Després que al Manchester United coincidissin Fabio i Rafael da Silva, en l'equip aspirina coincidiran els germans Bender, Sven i Lars.

El central arriba procedent del Borussia Dortmund després de nou anys militant en el conjunt "Borusser" on va guanyar dues Bundeswliga, una Copa Alemanya i dues Supercopes alemanyes. Segons l'agència SID el Leverkusen va desemborsar 15 milions d'euros per aconseguir els serveis del defensa, que coincidirà amb el seu germà bessó Lars, capità del quadre aspirina. Junts han jugat en les categories inferiors de la selecció alemanya i tan sols han coincidit una vegada en un equip, el Munich 1860.

Tant central com migcampista van jugar també junts en els Jocs Olímpics del Brasil en 2016, arribant a la final davant Brasil, on van perdre a la tanda de penals. Sven se sent agraït per l'oferta del Bayer: "L'oferta del Leverkusen va ser molt temptadora després d'estar durant vuit temporades a Dortmund. Conec el club perquè ens hem enfrantado moltes vegades. I sé el bé que se sent el meu germà jugant aquí" va subratllar Sven.

d'aquesta manera, és la segona vegada que els Bender es retroben en un club de futbol, ??després de molts anys d'enfrontaments entre Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund.