Compartir

Gir radical en els esdeveniments del culebró Vitolo. El futbolista canari es decanta finalment per jugar en l'equip matalasser a partir de la propera temporada després que l'Atlètic millorés la seva oferta al jugador, que passarà a cobrar cinc milions per any. Vitolo va arribar a Madrid el passat dilluns, el mateix dia que el president del Sevilla, José Castro, anunciés la seva renovació amb una ampliació de la clàusula de rescissió a 50 milions d'euros.

Aquest canvi dels esdeveniments es va produir amb una reunió de Vitolo amb el seu agent Margarida Garay i el seu pare amb representants del club andalús per informar-los que no acceptaria l'oferta de renovació que va posar sobre la taula el Sevilla. Posteriorment, el jugador, juntament amb el seu pare i el seu agent van agafar un taxi direcció a l'aeroport de Sevilla per agafar un vol a Madrid, aterrant a la capital espanyola a primera hora de la tarda.

D'aquesta manera, es veu complida una de les peticions de Simeone per reforçar l'atac del club matalasser. Vitolo no esperarà a l'Atlètic fins a Gener, sinó que recalarà a la UD Las Palmas. L'últim obstacle amb què es troba l'entitat blanca i vermella és l'import de la clàusula. Segons indiquen fonts properes a l'operació, l'Atlètic estaria mancat de liquiditat i no podria encara dipositar els 40 milions de la clàusula del jugador.

Només faltaria acordar qui abona la carta de llibertat, si l'Atlètic o bé Las Palmas l'encarregat de pagar-li la clàusula a Sevilla. Pel que fa al contracte, el jugador signaria per cinc temporades, cobrant cinc milions per cada any i veuria així fet el seu objectiu de jugar al Wanda Metropolità la propera campanya.