Quantcast

Mor Emili Vicente, entrenador del FC Andorra

Dijous al matí saltava l'alarma. Segons informaven els mitjans de comunicació del país, el ciclista que havia patit un accident mortal a la carretera de Canòlich, al coll de la Gallina, era Emili Vicente, entrenador de l'FC Andorra. Tot i que el SUM es va desplaçar fins al lloc dels fets amb l'helicòpter medicalitzat, no va poder fer res per a salvar-li la vida.

L'entrenador del FC Andorra, Emili Vicente, resident a la Seu d'Urgell de 52 anys, pujava amb bicicleta per la carretera de Canòlich i, segons apunten les primeres hipòtesis, producte del fort pendent de la carretera, un 18%, i del sobreesforç, hauria patit una indisposició. Vicente va sortir del traçat, va caure i s'hauria donat un cop al cap que li hauria causat la mort.
Nascut el 2 de gener de 1965 a La Seu d'Urgell, Emili Vicente va ser centrecampista de la UE Lleida, el Tàrrega, el Gavà i el Balaguer. Com a tècnic, va dirigir al Balaguer, a la UE Lleida, al Lleida Esportiu i al Reus, abans d'enrolar-se al FC Andorra aquesta mateixa temporada, substituint a Justo Ruiz a partir de la jornada 6.

Comentarios de Facebook