Compartir

L'atleta de RSM Spain ha revalidat avui a Cerler el títol conquerit la temporada passada i tanca un bon cap de setmana després de la plata de dissabte en la cronoescalada, on la seva companya d'equip Laura Orgué va ser or

Claudia Galicia: “Estic contenta per haver pogut renovar la victòria i haver tingut bones sensacions i ara ja toca pensar en la Copa del Món de Turquia i en els Mundials”

Cerler continuava sent aquest migdia l'epicentre nacional de l'esquí de muntanya amb la celebració del Campionat d'Espanya en la modalitat Sprint. I l'equip RSM Spain ha seguit collint bons resultats amb la victòria de Clàudia Galícia, que s'ha imposat amb un temps de 4:25.16 per davant de Marta Garcia (4:30.37) i Ana Alonso (5:05.09) i ha revalidat d'aquesta forma la victòria que ja va conquerir la temporada passada.

De fet, Galícia ha repetit els resultats del 2016, amb una plata el dissabte a la cronoescalada per darrere de la també atleta de RSM Spain Laura Orgué, i un or avui en el sprint. “Estic contenta per haver pogut renovar la victòria i haver tingut bones sensacions. Ara ja toca pensar en la Copa del Món de Turquia i en els Mundials”, assegurava Galícia poc després de creuar la línia de meta. Amb el resultat d'avui l'atleta de RSM Spain ha posat la cirereta a un Campionat d'Espanya 2017 molt bo després del primer lloc que va conquerir a l'inici de l'any a Candanchú en la prova individual.

Dissabte les atletes de RSM Spain també van protagonitzar el podi, amb una Orgué que va tornar a mostrar-se intractable en la cronoescalada, guanyant el que significava el seu quart Campionat d'Espanya (2012, 2015, 2016 i 2017) i tercer consecutiu.

La Copa del Món de la ISMF torna el proper 11 de febrer a Turquia i després arribarà ja una de les grans cites de la temporada, els Campionats del Món que se celebraran a Itàlia i que comptaran amb la participació de Laura Orgué i Clàudia Galícia.

PODI SÈNIOR FEMENÍ CAMPIONAT D'ESPANYA SPRINT
1. Clàudia Galicia (RSM_Spain) 4:25.16
2. Marta García 4:30.37
3. Ana Alonso 5:05.09